FOR SERBIAN SPEAKING USERS
Драги гоÑти, играчи и оÑобље,
Због Ñкорашњег инцидента који је укључивао крађу профила једног од ВЦ-МП(ВајÑСити Мултиплајер) играча, волео бих да Вам Ñкренем пажњу, потÑетим Ð’Ð°Ñ Ð¸Ð»Ð¸ замолим да Ñе придржавате пар ÑигурноÑних мера када Ñе ради о поверљивим информацијама као што Ñу шифре.
Ðе знам како Ñу Ð’Ð°Ñ ÑƒÑ‡Ð¸Ð»Ð¸ као мале, али моји Ñу Ñе увек држали овога:,,Ðе узимај Ñлаткише од непознатих људи!". Ситуација је овде Ñлична.
. Увек размиÑлите двапут пре него што Вам неко понуди да поÑетите њихов Ñервер који није познат или уопште препознатљив заједници игрице коју играте. Уопште Ñпомињање било какве друге адреÑе Ñервера је Ñамо по Ñеби кршење правила на Ñвим Ñерверима Littlewhitey's-а ( СÐ-МП и ВЦ-МП ).
. Ðемојте Ñе пријављивати ( региÑтровати ) на таквим Ñерверима , Ñа лозинком коју кориÑтите и на другим Ñерверима. Ðема никакве гаранције да ти Ñервери неће узети ( на неки начин запамтити и иÑкориÑтити ) вашу лозинку. ПроÑто речено, Ñтављате Ваше лозинке у опаÑноÑÑ‚.
ЛиÑта ће бити допуњавана кад, и ако то буде било потребно.
Хвала Вам на пажњи!
- Рунеј ( Runey, Runi )
FOR SERBIAN SPEAKING USERS THAT DON'T UNDERSTAND CYRILLIC WRITING
Dragi gosti, igraÄi i osoblje,
Zbog skoraÅ¡njeg incidenta koji je ukljuÄivao kraÄ‘u profila jednog od VC-MP(VajsSity Multiplayer) igraÄa, voleo bih da Vam skrenem pažnju, potsetim Vas ili zamolim da se pridržavate par sigurnosnih mera kada se radi o poverljivim informacijama kao Å¡to su Å¡ifre.
Ne znam kako su Vas uÄili kao male, ali moji su se uvek pridržavali ovoga:,,Ne uzimaj slatkiÅ¡e od nepoznatih ljudi!" Situacija je ovde sliÄna.
. Uvek razmislite dvaput pre nego što Vam neko ponudi da posetite njihov server koji nije poznat ili uopšte neprepoznatljiv zajednici igrice koju igrate. Uopšte spominjanje bilo kakve druge adrese servera je samo po sebi kršenje pravila na svim serverima Littlewhiteys-a ( SA-MP i VC-MP ).
. Nemojte se prijavljivati ( registrovati ) na takvim serverima, sa lozinkom koju koristite na ostalim serverima. Nema nikakve garancije da ti serveri neće uzeti ( na neki naÄin zapamtiti i iskoristiti ) vaÅ¡u lozinku. Prosto reÄeno, stavljate VaÅ¡e lozinke u opasnost.
Lista će biti dopunjavana kada, i ako to bude bilo potrebno.
Hvala Vam na pažnji!
- Runey