Author Topic: mis  (Read 1869 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kelvin Garcia Mendoza

• Guest
mis
« on: August 12, 2016, 02:31:33 AM »
Nickname: [OSKr]M.I.S*
Time and date (if known): 1 hour ago.
Suspected method of cheat/exploit/rule break used: VPN
Evidence:
Additional information: pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo pingüinoooo .

Offline [OSKr]M.I.S

Re: mis
« Reply #1 on: August 12, 2016, 05:57:24 AM »
Yo no sabia que no estaba permitido usar vpn  Tu me dijiste que no lo usara y te dije ok no sabia yo lo uso en mi pc para que no me roben mis datos pero hoy se me olvido apagar el vpn si usan hotspot shiled saben alo que me refiero Bueno una disculpa no lo volvera a pasar  les repito no lo sabia

I did not know he was not allowed to use vpn You told me not to use it and I said ok I did not know I use it on my pc so that they do not steal my data but today I forgot to turn off the vpn if they use hotspot shiled know alo Well I mean an apology not pass it again I repeat did not know

Offline Usmanulamin

• VC-MP Retirees
  • *
  • *
  • Awards VC-MP Most Friendly (2015)
    • Awards
Re: mis
« Reply #2 on: August 12, 2016, 07:41:18 AM »
@[OSKr]M.I.S consider it a last warning, if next time you get caught you will be banned.

Solved.